We got DCA!

Avem şi rezultatele aplicațiilor DCA – îi felicităm pe Damian Ovidiu, Robert Ciugolia și Ioana Măxineanu, cei trei DCA de la SGCoD13!

Și un mesaj din partea echipei CA (Theo şi Victor):

“Dorim să felicităm și ceilalți aplicanți pentru dificultatea în care ne-au pus în a selecta doar 3 dintre ei. Pentru că aplicația în sine reprezintă o experiență de învățare semnificativă și care nu ar fi completă fără feedback, îi încurajăm călduros pe aceștia să ne ceară feedback extensiv asupra aplicațiilor lor.

Pentru a avea o transparență cât mai mare a procesului decizional al echipei de CA, am decis să îl explicităm în această postare:

1. Aplicațiile au fost anonimizate, segmentele Test de arbitraj și Întrebări de CA fiind corectate fără nicio informație suplimentară despre aplicanți.
2. În urma punctării testului de arbitraj au fost selectate 5 persoane, pe ale căror teste de CA a existat o analiză mai amănunțită. Considerăm că pentru a fi DCA la SGCoD, este mai întâi necesar ca aplicanții să aibă o înțelegere complexă și completă a formatului, motiv pentru care această secțiune a fost prioritizată.
3. Astfel, cei 5 aplicanți au fost departajați pe baza testului de CA, a analizei moțiunii, scrisoarei de intenție și, finalmente, a existat o prioritizare negativă a persoanelor cu mai multă experiență în CAP-uri.

Felicitări tuturor și de-abia așteptăm să vă vedem pe toți la SGCoD13!”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *