SGCoD13 CA Team

Echipa de CA a Covalact Saint George City of Debate 13 va fi condusă de Theodora Dumitru şi Victor Băjan.

 

Theodora DUMITRU

Theo face parte din comunitatea de dezbateri de 6 ani, timp în care a reușit să devină un Jack-of-all-trades al lumii dezbătoricești – debater, arbitru și trainer, membru al echipei de CA și organizator de competiţii. A participat la peste 30 de turnee în timpul carierei de debater. Deși nu a câștigat niciun turneu de liceeni, a reușit să ajungă în etapele eliminatorii la numeroase competiţii, cea mai importantă performanţă fiind finala de la Forumul Naţional din anul 2017.
În puţinul timp pe care i-l lasă Facultatea de Drept încearcă să își aducă contribuţia la dezvoltarea comunității în calitate de arbitru, dar și de trainer al Pache Debate. De curând, a avut oportunitatea să facă parte din 3 echipe de CA: PTA 2018, Nextgen 2017 și SGCoD 2018.

 

Victor BĂJAN

Victor este membru activ al comunității de debate de 4 ani. A participat la peste 25 de turnee în timpul liceului, răstimp în care a reușit să câștige o competiție, să ajungă în niște finale și ceva mai multe semifinale. De când a intrat în ipostaza de arbitru, a făcut parte din 7 echipe de CA la competiții naționale și regionale (DCA Central Open 2018, DCA SGCoD 2018, DCA Pache Open 2018, etc.). De asemenea, este trainer de 2 ani la Pache. În British Parliamentary, a reușit să piardă 3 finale la Sofia Open 2018, Cedebepe 2018 și UN Open 2018 și să împuște un 9th Speaker la Sofia și un 1st Speaker la UN Open. Ah, și mai e și student la drept în anul 2.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *