Procedura de înregistrare SGCoD14

Bună seara!

Mai sunt 6 zile până când toată lumea vine la Sfântu Gheorghe! Vă rugăm să citiţi rândurile care urmează cu mare atenţie, pentru că ne dorim ca toţi participanţii să se bucure în siguranţă de cele 3 zile petrecute la Covalact Saint George City of Debate 14.

Revenim cu detalii legate de procedura de înregistrare, măsurile de igienă asumate de organizatori  şi desfăşurarea competiţiei în condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii.

1. Procedura de înregistrare

După cum v-am obişnuit, la sosirea în Sfântu Gheorghe trebuie să aveţi la voi câteva documente pe care să ni le predaţi nouă, organizatorilor. În plus, având în vedere situaţia delicată a posibilităţii răspândirii COVID-19 şi recomandările instituţiilor, organizatorii au decis ca lista de documente să cuprindă:

  • Regulamentul competiţiei, semnat de către participant
  • Declaraţia GDPR, semnată de către participant
  • Acordul parental, semnat de către părinte (pentru minori)
  • Anexa GDPR Acord parental, semnată de către părinte (pentru minori)
  • Copie după buletin
  • Adeverinţă medicală (preferabil de la medicul de familie) din care să reiasă că nu prezentaţi simptome ale unei răceli sau infecţii respiratorii

Link documente:

https://drive.google.com/drive/folders/1VhP9VIh9du4IjXBZEriM-TmJucUPY9km?usp=sharing

Toate aceste documente trebuie predate la sosire. Pentru a fluidiza înregistrarea şi pentru a evita situaţiile neplăcute, vă rugăm să trimiteţi aceste documente în format electronic (scanat, fotografiat) anterior plecării către Sfântu Gheorghe, pentru a fi verificate de organizatori, iar în eventualitatea unei neconcordanţe sau erori, să aveţi timp pentru remediere.

Documentele scanate trebuie trimise printr-un email către adresa cityofdebate@gmail.com, având la subiectul emailului formatul DOCS Nume_complet_participant.

Pe scurt, cele 6 documente trebuie printate, citite, completate, semnate, scanate/fotografiate, trimise prin email şi aduse la Sfântu Gheorghe.

2. Măsuri de igienă asumate de organizatori

În acord cu autorităţile locale, organizatorii îşi asumă următoarele măsuri pentru respectarea normelor de igienă şi prevenirea răspândirii COVID-19:

  • Puncte de igienizare cu săpun şi dezinfectant în toate zonele de desfăşurare a competiţiei
  • Dezinfectarea periodică a tuturor suprafeţelor cu care participanţii intră în contact
  • Afişarea măsurilor recomandate de Ministerul Sănătăţii pentru prevenirea riscului de infectare cu COVID-19 în zonele de desfăşurare a competiţiei
  • Includerea în StartingPack a unei broşuri cu măsurile recomandate pentru prevenirea riscului de infectare cu COVID-19
  • Punct de prim ajutor prezent pe toată perioada desfăşurării competiţiei
  • Voluntarii vor purta mănuşi de protecţie în zonele de servire a meselor şi coffee break
  • În StartingPack va exista un flacon PET, cu o etichetă pe care vă puteți scrie numele, pe care vă recomandăm să o folosiți pe toată perioada desfășurării competiției pentru alimentarea cu apă, suc, cafea, ceai etc. Vom limita drastic consumul de pahare de unică folosință.
  • Cu părere de rău, nu va mai exista Social SGCoD14.

3. Desfăşurarea competiţiei în condiţii de siguranţă

Pentru a minimiza expunerea participanţilor şi pentru a limita riscurile de infectare, avem nevoie ca toţi participanţii să respecte normele de igienă recomandate de autorităţi şi organizatori. Considerăm că sunteţi la curent cu statisticile privitoare la periculozitatea COVID-19 în funcţie de vârstă şi că virusul nu a provocat victime pe grupa de vârstă a participanţilor la SGCoD14, însă dorim să atragem atenţia asupra faptului că virusul este extrem de contagios şi chiar dacă nu vă afectează în mod direct, poate avea urmări asupra celor din jur, mai sensibili la acest virus, conform statisticilor. În această idee, organizatorii vin către voi cu următoarele recomandări:

  • Dacă simţiţi vreun simptom de răceală sau infecţie respiratorie, vă rugăm să nu faceţi deplasarea către Sfântu Gheorghe, aceasta fiind cea mai sigură opţiune pentru siguranţa tuturor. Rugăm liderii de delegaţie sau însoţitorii să verifice participanţii pe care îi însoţeşte să nu prezinte simptome de răceală sau infecţie respiratorie şi să aibă asupra lor toate documentele necesare înregistrării.
  • În cazul în care vom observa că prezentaţi simptome după sosirea la Sfântu Gheorghe, nu vă vom permite accesul la competiţie şi vă vom ruga să vă întoarceţi urgent acasă.
  • Pentru limitarea contactului fizic, direct sau indirect, vă recomandăm să nu împrumutați pixuri, să nu beți din aceleași recipiente, să nu împărțiti alimente sau alte produse care intră în contact cu ochii, nasul sau gura.
  • Să vă spălați cât mai des pe mâini cu săpun și, ocazional, folosiți și dezinfectant.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *