DEPĂŞIM BARIERA DE 100 DE ECHIPE PENTRU PROMOVAREA MASIVĂ A DEZBATERILOR ACADEMICE?

La final de an, pe lângă tradiţionalele urări de bine pe care vi le adresez din suflet, în numele organizatorilor SAINT GEORGE CITY OF DEBATE revin cu câteva veşti bune despre ediţia de la începutul lui martie de la Sfântu Gheorghe.
Prima veste bună este că primii 140 de participanţi vor putea să aleagă ca şi cazare Hotelul Park, pentru doar 20 lei în plus pe noapte!

A doua veste bună este că, la cererea Directorului de Turneu, Bianca Dragomir, colegii din Banat, în frunte cu preş ARDOR Banat, Sergiu Scripcă, ne vor ajuta la partea de tabulare şi organizare tehnică a competiţiei, cu speranţa că ÎMPREUNĂ vom putea evita la maxim întârzierile, indiferent de numărul de echipe înscrise.
A treia veste bună este că echipa de voluntari va fi condusă şi în acest an de experimenatele Călina Cruceriu şi Paula Cocoveică, “viitoarele lidere ale comunităţii” vor coordona peste 20 de voluntari pentru buna desfăşurare a evenimentului.
A patra veste bună este că, odată cu înscrierea, trebuie să ne precizaţi mărimea pe care o doriţi la tricoul  / cadou pe care-l va primi fiecare participant.
A cincea veste bună este că, pe lângă tricou, fiecare participant va primi “o cutie cu surprize” – diverse suveniruri de la eveniment, dar şi despre Sfântu Gheorghe.

După succesul înregistrat de ARDOR la Gala Fundaţiei Patriciu, unde printre proiectele de succes din lumea dezbaterilor a fost încadrat la loc de cinste cel mai mare turneu din România, “Saint George, City of Debate V”, avem speranţa că vom putea atinge în 2012 recordul de 100 de echipe participante, pentru a depăşi încă o barieră în urmărirea scopurilor noastre comune – PROMOVAREA DEZBATERILOR ACADEMICE!

Mădălin Guruianu
Iniţiator şi Coordonator “Saint George, City of Debate”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *