SAINT GEORGE CITY OF DEBATE VI în curând…

 

Dupa ultimele luni cu doua evenimente nationale – Central Open Bucurest (decembrie 2011) si PTA, Ploiesti (ianuarie 2012) – se anunta o primavara plina de evenimente, atat pe plan international, cat si national. In asteptarea competitiilor Fiat Debate Open, in limba engleza, din aprilie si a Racovita Open, de la sfarsitul lui martie, prima competitie nationala care urmeaza este SAINT GEORGE, CITY OF DEBATE VI (2-5 martie).

Va invitam sa va petreceti primul sfarsit de saptamana din martie in mica si primitoarea noastra comunitate, la Sfantu Gheorghe. In acest an suntem pregatiti si entuziasmati sa gazduim 100 de echipe participante, o premiera la o competitie din Romania! Mai mult, am pregatit cateva surprize care speram sa faca memorabila experienta participantilor.

Precizam ca multe detalii logistice precum programul, modalitatea de inscriere, taxele de participare etc. sunt deja anuntate pe blogul evenimentului www.saintgeorgedebate.blogspot.com, dar impartasim aici trei informatii/cheie:
1.Anul acesta punem la dispozitia participantilor 140 de locuri de cazare la Hotel Park din Sfantu Gheorghe, partenerul evenimentului de la aceasta editie, locuri care vor fi repartizate pe principiul primul venit, primul servit. Costul suplimentar pentru fiecare noapte este de 20 de lei (care se adauga la taxa de participare de 100 de lei).
2. Echipa de conducere a turneului va anunta cele doua motiuni pe 2 februarie, cu exact o luna inainte de inceperea evenimentului.
3. Echipa de tabulare a acestei editii va fi coordonata de Sergiu Scripca, presedinte ARDOR Banat si de Stefan Strilciuc, vicepresedinte ARDOR Transilvania.

Asteptam inscrierile voastre cat mai curand, mai ales daca va intereseaza cele 140 de locuri la Hotel Park!

Bianca Dragomir, Director Turneu Saint George, City of Debate VI
Emil Mesaros, Presedinte ARDOR Transilvania
Madalin Guruianu, Initiator si Coordonator Proiect Saint George, City of Debate

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *