SGCoD14 Conveners

În premieră pentru SGCoD, ediţia a 14-a va avea în echipa de organizare şi doi conveneri – doi oameni care ne sunt tare dragi în Sfântu Gheorghe şi cu performanţele cărora ne mândrim:

TORDAI Mihály

Tordai Mihály este student în cadrul Academiei de Studii Economice, Bucureșți și are o experiență de 5 ani de dezbateri academice și public speaking. Mihály s-a remarcat atât pe scena națională, dar și pe scena internațională, câștigând 14 titluri consecutive de “Best Speaker“, 9 competiții naționale și internaționale, reprezentând România în cadrul Campionatului Mondial de Public Speaking IPSC din Londra și a câștigat 3 competiții de Public Speaking în România. Experiența acestuia se extinde și în sfera pedagogică. Mihály este de 3 ani trainer oficial al clubului “Saint George Debate Club“ și “Tandem Debate Club“ și a fost invitat în calitate de trainer la mai multe licee din țară.

Edmond VRÂNCEANU

Edmond a fost “corupt” de către Mihai în a se apuca de dezbateri și nu părea prea pasionat ori priceput la început.
Totuși, a prins drag de oamenii din comunitate, de călătoriile prin țară, de citit și, mai apoi, de oratorie.
După 5 ani de activitate, a reușit să câștige 10 competiții naționale și internaționale, 3 titluri de 1st speaker și titluri de 2nd speaker fără număr. Edmond a antrenat în ultimii 3 ani copii din mai multe cluburi de dezbateri printre care se numără SG, Tandem și Pache.
“Veniți la cea mai tare competiție din țară, prietenii știu de ce!” – vă transmite Edmond.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *