Precizări privind SGCoD14

Bună seara!

După cum vă spuneam în zilele precedente, am solicitat puncte de vedere de la autorităţile locale cu privire la desfăşurarea Covalact Saint George City of Debate 14 în perioada 6-8 martie, în condiţiile în care există cazuri izolate de îmbolnăvire cu COVID-19 în România.

Astfel, Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna şi Instituţia Prefectului – Judeţul Covasna şi-au dat acordul ca evenimentul să se desfăşoare în perioada menţionată, cu condiţia respectării normelor de igienă şi adoptarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Noi, ca organizatori, vom asigura participanţilor puncte de igienizare cu săpun şi dezinfectant, vom asigura un punct de prim ajutor permanent pe tot parcursul competiţiei şi vom solicita ca fiecare participant să prezinte la sosire, pe lângă documentele obişnuite, o adeverinţă de la medicul de familie care să ateste că nu prezintă simptome care pot fi asociate cu virusul gripal. Totodată, vom dezinfecta periodic suprafeţele cu care participanţii intră în contact, din toate spaţiile de desfăşurare.

Mâine vom reveni cu mai multe detalii în ceea ce priveşte regulile de igienă, procedura de înregistrare şi defăşurarea competiţiei în condiţii de siguranţă.

Revenim, către cei care nu au făcut asta deja, cu rugămintea să vă înregistraţi la newsletterul Whatsapp, pentru o comunicare directă şi rapidă (creaţi un contact cu numărul de telefon 0741688211 şi trimiteţi la acest număr prin Whatsapp mesajul “START”)

O seară liniştită!

#cityofdebate #toatalumeavinelaSG #SGCoD14

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *