Comunicat SGCoD14

Bună seara!

În urma apropierii de zona României a posibilităţii apariţiei cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus, ne simţim datori să venim către participanţi cu câteva informaţii legate de acest aspect. Dorinţa noastră, ca organizatori, este ca evenimentul să se desfăşoare în perioada anunţată şi în condiţii de siguranţă pentru toţi actorii implicaţi (elevi, instructori, voluntari). Având în vedere ştirile din media naţională şi poziţiile autorităţilor, am cerut un punct de vedere autorităţilor locale (Direcţia de Sănătate Publică Covasna şi Inspectoratul Şcolar Judeţean) cu privire la desfăşurarea Covalact Saint George City of Debate 14 în perioada 6-8 martie 2020.

Pentru a vă linişti în ceea ce priveşte situaţia din judeţul Covasna, vă invităm să citiţi comunicatul oficial al Instituţiei Prefectului, care atestă faptul că nu există cazuri confirmate sau posibile. Vă asigurăm că vom dispune toate măsurile ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii.

Totuşi, poziţia oficială o vom anunţa mâine (cel târziu poimâine), in funcţie de răspunsul autorităţilor locale. Insistăm să nu vă îngrijoraţi peste măsură şi să folosiţi informaţii din surse oficiale şi credibile.

https://covasnamedia.ro/actualitate/nu-se-confirma-niciun-caz-de-coronavirus-in-judetul-covasna

Vă dorim o seară liniştită! #DebatePower

#cityofdebate #toatalumeavinelaSG #SGCoD14

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *