We got the DCA’s

Echipa de CA este de astăzi în formulă completă. Le mulţumim tuturor celor care au aplicat pentru acest post şi îi felicităm pe cei trei DCA of Covalact Saint George City of Debate 14, în ordine alfabetică:

Irina MAER

Irina este studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și face dezbateri încă din 2016, participând la peste 25 de competiții naționale și internaționale. În liceu, a câștigat doar Deva Cup II, dar a pierdut câteva finale split (Câmpina Impromptu Open 2019 sau ARGO Open 2019) și multe alte semifinale, în special la SGCoD (we’re sorry, Irina!). Deși încă nu a participat la vreo competiție de când este la facultate, este nerăbdătoare să mai aibă oportunitatea să dezbată. Pentru ea, SGCoD14 este prima competiție la care participă în calitate de membru al unui CAP, motiv pentru care este foarte entuziasmată să participe și să descopere și această latură a debate-ului. 

Ştefan MATEI

Ştefan face parte din comunitatea de dezbateri de 4 ani. În liceu a ajuns în finala de la CDX 2019, pe care a pierdut-o însă, iar dupa această performanţă şi-a făcut un “obicei” din a pierde în sferturi. În momentul de faţă, activează ca trainer la Moisil Debate Club şi este student în anul I la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, din cadrul UPB.

Ovidiu PĂTRU

Ovi, cum este cunoscut, este student în anul I la Științe Politice și este în comunitatea de dezbateri de când a intrat la liceu. Deși nu a fost prezent la multe competiții, acesta a reușit să se facă remarcat la majoritatea dintre ele, ajungând în finala Olimpiadei Naționale “Tinerii Dezbat” de două ori (și câștigând-o, în cele din urmă), fiind campion al competiției internaționale ARGO Open 2019 sau făcând, cel mai adesea, doar semifinale, cum a fost și cazul ediției trecute de SGCoD. Ovi a cochetat cu arbitrajul la competiții încă din liceu, însă acum este nerăbdător să fie pentru prima dată în poziția de DCA la o competiţie naţională.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *