SGCoD14 CA Team

Conform tradiţiei SGCoD, echipa CA de la a 14-a ediţie a Covalact Saint George City of Debate a fost aleasă din membri DCA ai ediţiei de anul trecut. Astfel, vă prezentăm CA Team of SGCoD14:

Ioana MĂXINEANU

Ioana face parte din comunitatea de dezbateri de mai mult de 4 ani. În liceu, a câștigat Cluj Open și Pache Open și a fost finalistă la TMOpen și Câmpina Impromptu Open. Acum studiază Politică și Sociologie la University College London, unde este și training officer la UCL Debating Society. De când s-a apucat de BP, a fost finalistă la SOAS ESL, câștigătoare pro-am a Inner Temple Open, semifinalistă la Bucharest Open și Fiat și semifinalistă ESL la Cambridge IV și LSE Open. A fost JCA la națională și DCA la SGCoD13 și este foarte entuziasmată de oportunitatea de a fi CA pentru prima data.

Ovidiu DAMIAN

Ovidiu este student în anul 3 la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și lucrează la limita dintre hardware și software. Implicarea sa în comunitate a început chiar în inima Transilvaniei, arbitrând o finală chiar în amfiteatrul Salinei Turda, iar mai apoi ocupând poziții de CA, DCA sau Tab Master la numeroase competiții precum SGCoD, Pache Open sau FNDA.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *