O mulțime de motive să vii în martie la Sfântu Gheorghe

Vom avea ediția specială Saint George Debate Corner, la care anul trecut au vorbit o suită de oameni reprezentativi pentru dezbaterile academice din România, majoritatea dintre ei făcând parte din echipa de organizare.

Păstrăm foarte bine primitele programe alternative de petrecere a timpului liber în prima zi a competiției – muzee, teatru, bowling, fotbal, tenis, ping-pong, squash, boardgames etc.

Adăugăm mai multe workshopuri de pregătire în prima zi de turneu!

Avem 2 moțiuni pregătite pentru meciurile de calificare și finală, dar și moțiuni impromptu, atât în calificări, cât și în eliminatorii.

Vor exista două tipuri de calificări, cea clasică, pentru cele 8 sfertfinaliste care trec în eliminatorii și una dedicată “bobocilor”, cele mai bine clasate 4 echipe de începători vor juca semifinale și finala într-un Saint George Junior.

Voluntariatul va fi asigurat, ca și anul trecut, prin Consiliul Elevilor Mihai Viteazul.

Vom adăuga la trofeele, premiile și medalii de până acum, încă un motiv în plus pentru a câștiga: cei mai buni 3 vorbitori ai competiției vor fi invitați fără plată la Masterclass Debate Pădureni 2014, iar membrii echipelor finaliste, atât la seniori, cât și la juniori, vor beneficia de 50% reducere a taxei de participare.

sg8

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *