DEBATE CORNER și Concert BigToneZ la Sfântu Gheorghe

după o vară cu mai multe competiții importante, la care Debate Club Sfântu Gheorghe a participat cu rezultate mai mult sau mai puțin spectaculoase / FELICITĂRI RADU COTARCEA PENTRU A FI DIN NOU ÎN SEMIFINALE LA CAMPIONATUL EUROPEAN DIN ACEST AN DIN SERBIA!, a venit vremea pentru cea mai importantă competiție națională.

Cu ocazia Forumului Național de Dezbateri Academice 2012:

 

DEBATE CORNER și Concert BigToneZ la Sfântu Gheorghe

 

Între 15 și 19 august are loc la Brașov a XVIII-a ediție a Forumului Național de Dezbateri Academice, cea mai importantă competiție de profil din țară. Nelipsit de la acest gen de evenimente, Debate Club Sfântu Gheorghe va participa cu 9 debateri: S.G.1 – Andreea Cucu, Simina Gheorghincă, Ioan Ganea jr., S.G.2 – Raluca Popa, Victor Bolog, Teo Pavel, S.G.3 – Mihai Profiroiu, Dragoș Muntean, Tordai Attila și 3 arbitri – Bianca Dragomir, Laura Ardeleanu și Mădălin Guruianu.

 

După expriența obținută în organizarea evenimentului „Saint George City of Debate”, unde echipele de voluntari au făcut față an de an la cele mai ample evenimente de dezbateri din țară, la Brașov sunt deja prezenți 11 voluntari din Sfântu Gheorghe, care vor ajuta la buna desfășurare a competiției.

 

Pe lângă debateri, arbitri și voluntari deplasați la manifestare, Asociația de Tineret ECOU pregătește o surpriză sperăm foarte plăcută celor peste 200 de participanți la Forumul Național, organizând în seara de sâmbătă o excursie în Sfântu Gheorghe, unde va avea loc o suită de manifestări sub deviza „Dezbaterile contează”. De la ora 21.00 va avea loc în Parcul Central lansarea proiectului „Debate Corner” – un soi de „AGORA” în care vor fi dezbătute lunar teme de interes general, în principal de către elevii de la cluburile de dezbateri din Sfântu Gheorghe, majoritatea de la celebra tripletă 3M – „Miko”, „Mikes” și „Mihai Viteazul”. Lansarea va beneficia de prezența majorității oamenilor importanți din lumea debate/ului local și național, urmând să fie încheiată de un concert extraordinar al formației cover de muzică blues BigToneZ din Cluj: Raul Sălăgean – Lead Vocals and Rhythm Guitar, Andy Bejnariu – Lead Guitar, Cristi Sabău – Keyboards/Piano, Tudor Rogoz – Bass Cristian Tudor- Drums.

 

Întregul eveniment de la Sfântu Gheorghe este deschis și gratuit pentru toți cei interesați de lumea dezbaterilor cu sens și pentru iubitorii de muzică de calitate, așa că vă așteptăm cu mare interes.

 

Mădălin Guruianu

 

Coordonator Debate Club Sfântu Gheorghe

 

                                                                                                                                 15.08.2012

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *