S.G. DEBATE CORNER I

 

 

 

mai multe foto aici: https://www.facebook.com/groups/sgdebatecorner/

Peste 30 de participanți la ediția inaugurală a Debate Corner. 10 discursuri constructive și câteva replici, mai bine de o oră de dezbateri cu sens din partea celor care au avut ceva de spus pe tema închiderii circulației în centrul orașului Sfântu Gheorghe… Sper să vedeți în curând și câteva secvențe filmate.Mulțumim Dandu Sorin atât pentru filmări, cât și pentru fotografii și ne vedem peste o lună în ultima joi din octombrie la DEBATE CORNER II.

 

Ar trebui restricționată circulația autovehiculelor în centru?

 

Pentru prima ediție, organizatorii propun o temă extrem de actuală și în jurul căreia se pot naște discuții aprinse: Circulația rutieră ar trebui restricționată în centrul orașului Sfântu Gheorghe? (întotdeauna, pe timpul verii sau la sfârșit de săptămână)

 

Cu acest prilej, lumea dezbaterilor academice din oraș „coboară în stradă și invită pe oricine este interesat să participe și să asculte „viitorii lideri ai comunității” sau chiar să intervină atunci când este cazul, exact ca într-o agora modernă, cu respectarea regulilor și a bunei cuviințe.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *