Laura Ardeleanu: ”SGCD este competiţia perfectă în care să te dezvolţi”

”Covalact Saint George City of Debate se va desfășura la Sfântu Gheorghe între 4-6 martie 2016, va avea la start un număr de 100 de echipe, iar aici veți putea urmări online testimoniale de la participanții la edițiile precedente ale competiției și chiar invităm pe toți cei care doresc să ne trimită gândurile lor, să o facă la adresa: guruianu@gmail.com.”

 

Pentru mine SGCD a fost mereu mai mult decât o simplă competiţie de debate. În primul rând pentru că este una dintre primele competiţii care a reuşit să aducă împreună întreaga comunitate de dezbateri din România – debateri începători şi avansaţi, arbitri cu o bogată experienţă. De această competiţie mă leagă şi foarte multe amintiri încă de la prima ediţie – nu cred că am ratat nici o ediţie până acum.
SGCD este competiţia perfectă în care să te dezvolţi ca debater, să dezbaţi teme relevante pentru comunitate dar şi să te distrezi – organizatorii au grijă de fiecare dată să umple programul cu experienţe cât mai variate, iar voluntarii completează reţeta de succes a competiţiei.