SGCoD1:2 TabMaster & Equity Officer

Cu mândrie vă anunțăm că se alătură echipei SGCoD 1:2 Alina Stănescu în calitate de Tabmaster, precum și Mălăieș Adrian – Equity Officer.

Alina Stănescu:
Sfertfinalista Sinaia Mixed Teams Open 2016; Membra a departamentului de BP al ARDOR Muntenia, iar animalul ei de suflet este șarpele

Adrian Mălăieș:
Actualmente director executiv ARDOR Muntenia, Adrian, pe numele mic “Mălă”, se învârte în lumea dezbaterilor din 2007. Atunci a început un drum care l-a purtat de la Oradea la București și de la debater la organizator de competiții. Cu peste 30 competitii organizate și peste 30 de competiții arbitrate, este pasionat de dezvoltarea dezbaterilor academice și de training-uri de stil.

Pentru că mai avem doar o lună până la SGCoD 1:2, lansăm CENTRALIZATORUL SGCoD, principalul mijloc de comunicare al acestei competiții. Începând de la numere de telefon, locuri de cazare, preferințe alimentare și orele de sosire/plecare, toate le veți completa aici! Tabelul este public, accesibil tuturor și este baza de date de unde organizatorii ne vom lua informațiile (numele de pe diplome, comanda de mâncare etc.) Vă rugăm pe toți, debateri și arbitri, să-l completați cu atenție și să-l verificați periodic.

Un motiv în plus sa intrați în CENTRALIZATOR este faptul că vă puteți personaliza meniul pentru cele 3 zile de competițe. 

https://docs.google.com/…/1geqH-pxTNij9QU-qLyg1kbHBmd…/edit…

Anul acest, fiecare participant va avea badge personalizat, cu nume și FOTOGRAFIE, imagine ce se va încărca de fiecare tot în CENTRALIZATOR. Fiecare participant (debater/arbitru) are un link în centralizator pentru încărcarea pozei. Încercați sa ne trimiteți poze în care este vizibilă fața voastră. Vă rugăm ca datele din descriere să corespundă cu cele din CENTRALIZAOR.

https://script.google.com/…/AKfycbz9NcUM001JgL_mJpx8AA…/exec

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *