MASTERCLASS DEBATE PĂDURENI 2013

 

În premieră națională, Saint George Debate Club vă propune Masterclass Debate Pădureni 2013!Competițiile și seminariile de dezbateri au un loc privilegiat în viața comunității de debate, organizându-se periodic în România. Lipsește, însă, o tabără națională de vară, dedicată excelenței în dezbaterile academice. Debate Club Sfântu Gheorghe răspunde acestei provocări, încurajat de succesele obținute în organizarea celui mai mare open de dezbateri din țară – Saint George City of Debate – dar și a Regionalelor Transilvănene din 2007 și 2010 și a Forumului Național din 2008.
V-am pregătit o experiență extraordinară: Masterclass Debate Camp cu 5 dintre cei mai performanti debateri din România.
Vă invităm într-un cadru natural deosebit, la poalele munților Bodoc, pe malul lacului Pădureni și în condiții de cazare și masă excelente, în tabăra special amenajată în localitatea covăsneană. Nume apreciate în comunitatea de dezbateri din România te așteaptă pentru a-ți împărtăși din experiențele lor remarcabile, în ceea ce sperăm să devină o întâlnire anuală de referință pentru debaterii de top din țară.
RADU COTARCEA – vicecampion european și sfertfinalist la Mondiale 2012 / ESL, campion național în 2007, participant la multiple turnee internaționale;
BIANCA DRAGOMIR – vicecampioană europeană, campioană națională în 2007 și participantă la multiple turnee internaționale;
ȘERBAN PITIC – finalist la Mondiale 2012 / EFL; participant la multiple turnee naționale și internaționale;
LIVIU GAJORA – preș. CDAIS Moldova, participant la multiple turnee naționale și internaționale;
și invitatul special,
DAN CRISTEA – singurul campion european și mondial de debate din România.

Perioada: 26-31 iulie
Loc: Tabăra de la Pădureni
Locuri disponibile: 60
Pot participa liceeni, studenți sau profesori care doresc să aprofundeze dezbaterile academice. Cursurile nu se vor referi exclusiv la un format anume, informațiile putând fi adaptate atât pentru Karl Popper, World Schools sau British Parliamentary.
Preț: 490 lei (cazare – 5 nopți, masă – 3/zi, minim 6 ore de training pe zi, kit necesar: suport tipărit cursuri, mapă, foi, pix, hartă, diplomă de participare, foc de tabără, karaoke și petreceri de seară, fotbal teren sintetic – inclusiv nocturnă, board games etc.)

Detalii și înscrieri la tel. 0732.594.251 sau 0753.431.421 și pe mail – guruianu@gmail.com.

https://www.facebook.com/events/347134038728821/?ref=22

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *