SGCoD13 DCA

Avem şi rezultatele aplicațiilor DCA – îi felicităm pe Damian OvidiuRobert Ciugolia și Ioana Măxineanu, cei trei DCA de la SGCoD13!

Și un mesaj din partea echipei CA (Theo şi Victor):

“Dorim să felicităm și ceilalți aplicanți pentru dificultatea în care ne-au pus în a selecta doar 3 dintre ei. Pentru că aplicația în sine reprezintă o experiență de învățare semnificativă și care nu ar fi completă fără feedback, îi încurajăm călduros pe aceștia să ne ceară feedback extensiv asupra aplicațiilor lor.

Pentru a avea o transparență cât mai mare a procesului decizional al echipei de CA, am decis să îl explicităm în această postare:

1. Aplicațiile au fost anonimizate, segmentele Test de arbitraj și Întrebări de CA fiind corectate fără nicio informație suplimentară despre aplicanți.
2. În urma punctării testului de arbitraj au fost selectate 5 persoane, pe ale căror teste de CA a existat o analiză mai amănunțită. Considerăm că pentru a fi DCA la SGCoD, este mai întâi necesar ca aplicanții să aibă o înțelegere complexă și completă a formatului, motiv pentru care această secțiune a fost prioritizată.
3. Astfel, cei 5 aplicanți au fost departajați pe baza testului de CA, a analizei moțiunii, scrisoarei de intenție și, finalmente, a existat o prioritizare negativă a persoanelor cu mai multă experiență în CAP-uri.

Felicitări tuturor și de-abia așteptăm să vă vedem pe toți la SGCoD13!”

 

=================================================

INITIAL POST

=================================================

Înscrierile pentru posturile de DCA ale Covalact Saint George City of Debate 13 sunt oficial deschise – avem disponibile 3 locuri pentru completarea echipei CA.

Ne dorim să promovăm tinerele talente în arbitraj, de aceea avem câteva criterii de eligibilitate:
1. Trebuie să nu fi fost niciodată CA la un turneu naţional
2. Trebuie să nu fi făcut parte din mai mult de 3 echipe de CA, pe posturi de JCA sau DCA.

Cu alte cuvinte, arbitrii care nu au avut oportunitatea de a face parte din echipe de CA sunt încurajaţi foarte călduros să aplice, pentru ca au cele mai multe şanse să obţină aceste poziţii! Aplicaţia va fi structurată şi evaluată pe 2 criterii principale: experienţa în arbitraj și cunoașterea formatului, prin prisma unor întrebări asemănătoare celor dintr-un test de arbitraj convenţional, precum și potenţialele abilităţi de CA-ing, prin prisma unor cazuri ipotetice şi a analizei unei moţiuni. Pentru că suntem nerăbdători să ne cunoaştem viitorii colegi şi pentru a putea începe munca pentru acest turneu, deadline-ul pentru trimiterea aplicaţiilor este 20 decembrie, ora 23:59.

Succes şi spor!

#sgcod13