Procedură înscriere / Documente utile

Au mai rămas puţine zile până la a treisprezecea ediţie a Covalact Saint George City of Debate – vă invităm să parcurgeţi rândurile următoare cu mare atenţie. Consultaţi cât mai repede diagrama de cazare, pe care o găsiţi aici, pentru a ne comunica eventuale neconformităţi.

Înainte de a pleca către Sfântu Gheorghe, vă rugăm să descărcaţi, imprimaţi, completaţi şi semnaţi documentele necesare organizatorilor pentru finalizarea procedurii de înscriere la competiţie. În total, sunt necesare 5 documente:

  1. Copia după buletin
  2. Regulamentul (1 pagină) – Regulament.pdf
  3. Declaraţie minori (2 pagini, completate şi semnate de părinte/tutore) – Declaratie minori.pdf
  4. Declaraţie prelucrare date cu caracter personal (1 pagină) – Declaraţie GDPR.pdf
  5. Sondaj (se completează pe loc)

Tot înainte să porniţi la drum, vă recomandăm să citiţi Ghidul de bune practici SGCoD13, care conţine informaţii extrem de utile pentru voi, care vă vor face perioada petrecută la Sfântu Gheorghe cât mai frumoasă. De asemenea, aveţi la dispoziţie şi Equity Brief-ul SGCoD13, pregătit de Equity Team SGCoD13 – un adevărat ghid de conduită, adresat atât debaterilor, cât şi arbitrilor.

Primul pas după ce ajungeţi în Sfântu Gheorghe este să veniţi direct la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”, în sala de sport. Ne predaţi documentele, iar noi vă înmânăm Starting Pack-ul – win-win situation. După ce am făcut schimbul, voluntarii noştri vă vor ghida către locul de cazare, unde mai aveţi de semnat un proces verbal de predare-primire, tot cu ajutorul voluntarilor.

Programul competiţiei este publicat pe site, îl puteţi verifica foarte uşor, dar el va fi printat pe badgeurile voastre, ca să vă fie mereu la îndemână. De asemenea, pe badge veţi avea ataşat un cod de bare şi un link către TabbyCat – le vom folosi pentru o automatizare a procesului de roll-call – de aceea, badgeul devine extrem de important. Vă rugăm să vă asiguraţi că aveţi badgeul la voi pe tot parcursul competiţiei.

Toate documentele de mai sus le găsiţi în driveul SGCo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *